Hampura Akang, Nyai

Posted: 19 Juni 2010 in Humor

Emut henteu nyai
Waktos urang sami sami didangdosan
Ngarendeng calik sasarengan
Nyai dikabaya
Akang ngangge bendo
Sepuh sareng para tamu sadaya
Neuteup bagja ka urang duaan

Akang ngareret
Nyai balas neuteup
Akang nyerenges
Nyai imut ngagelenyu

Teuteup deudeuh nyai ka akang
Karaos nyeceb kana jajantung
Akang mah teu kiat hayang seuri
Da saleresna mah harita
Akang teh teu dilancingan

Dikutip: http://id.kemudian.com/node/10802

Komentar
  1. dearestnyai mengatakan:

    Ah, moal sawios-wios.. Nyai mah resep, Akang…😀

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s